søndag den 22. maj 2016

Jolly May Jakke

Jeg har strikket mig en sød sommercardigan i råhvid cottonwool fra garnudsalg.dk. Opskriften er model nummer 169-27 Jolly May Jakke fra Garnstudio.

Kanten består af ca. dobbelt antal masker (ca. 560 masker), og der tages ind af et par omgang, hvorved man får det flotte skød. Men det er rigtig mange masker, der skal strikkes frem og tilbage. Derfor er min lavet lidt kortere. Ærmerne er strikket væsentligt længere. Jeg ved ikke, om der er en fejl i opskriften, men da jeg havde strikket ærmerne 32 cm, som i opskriften, var de kun 3/4 lange. Mine ærmer er derfor strikket ca. 40,5 cm lange. Der er et sødt hulmønster på ryg og ærmer.

Knapperne er fra garnudsalg.dk

Her ses min udgave:




Bullet journal

På pinterest har jeg fundet mig en ny spændende hobby.  Det er et system, der hedder Bullet journal og det er en mellemting mellem en kalender, huskeseddel og dagbog. Systemet er opfundet af Ryder Carroll, og du kan se her, hvordan det bygges op: http://bulletjournal.com.

Det er et super fleksibelt system, der giver store frihedsgrader. Det kræver blot en almindelig notesbog og en pen.

I al sin enkelhed går det ud på at have en nøgleoversigt, et indeks (så man kan finde rundt), 1/2 eller 1/1 års oversigt, månedsoversigt og ugeoversigter. Derudover kan man skrive lister over eks. musik, film etc.

Jeg kan godt lide at tegne og dekorere, så min er fyldt med små tegninger. Jeg har vist eksempler på mine sider her:

Nøglesystem
 Min uge 17 (før brug)
 uge 18 (før brug)
Uge 21 klar til brug
 Min håndarbejdsprojektliste
 Liste over musik
Liste over WIP (waiting in position)

Og da jeg elsker at tegne og farvelægge, er der selvfølgelig doodlet/tegnet på mange af siderne. Her er en række eksempler:






background