mandag den 1. november 2010

sokker

Jeg kigger tit forbi på http://www.sommerfuglen.dk/ og ser på garn, kurser m.v. Lige pt. kører de nogle kurser i strømpestrikning. Desværre har jeg ikke mulighed for at deltage på de datoer, der var tilbage. Men jeg cyklede alligevel forbi butikken inde på vandkunsten i fredags. Og så kom jeg til at købe strømpegarn ;0)
Jeg har jo denne lækre bog:
 Som jeg har købt for et stykke tid siden. Jeg har allerede strikket et par strømper efter den. Men jeg synes, at den er lidt svær at bruge, da jeg ikke helt kan få masketallet/målene til at passe. Så denne gang bruger jeg min "sædvanlige" opskrift på sokker og så har jeg fundet en opskrift på et klokkemønster, der skal strikkes ned langs begge sider og videre ud på hæl/vrist i begge sider, samt et mønster der løber ned langs bagkanten af sokken. Det skal strikkes i dette garn:
Det er Lorna's lace Lake view, og der går 2 bundter til et par sokker. Det består af 80% (lækker, blød) superwash uld og 20 % nylon. Jeg er startet i fredags, og har næsten en sok færdig. Der kommer billeder herinde af det færdige resultat.

background