søndag den 15. september 2013

Trøje med snoninger

Jeg har siden 28.02 i år været igang med en trøje med snoninger til mig selv. Der har været en længere pause i sommers, hvor jeg ikke rigtig gad/havde tid til den, da det er et stort tællearbejde med alle snoningerne og hulmønstrene. Men i august tog jeg mig sammen og fik strikket videre på den. Der er hæftet ende og syet sammen i går, og i dag er den så forsynet med knapper. Linket er her: http://www.hendesverden.dk/handarbejde/strik/Troje-med-snoninger/
Jeg har strikket den i Drops Cotton Viskose i en flot gylden farve. Knapperne har jeg fundet hos Panduro hobby. Og her er den så. Først set fra forsiden:
 
 Og så set  på bagsiden:
 Ærmerne er uden snoninger, men der er et fint hulmønster:
Her er et (lidt sløret billede) af knapperne. De passer helt perfekt, for der et gyldent mønster på.


Nu hænger den og tørrer. Den har bare at tørre hurtigt, så jeg kan få den på :-)

Babykjole til kollega


En af mine søde kolleger venter sig til januar næste år. Jeg spurgte om hun havde mange, der strikkede til den lille ny. Det var der ikke. Så derfor skyndte jeg mig at slå til. Jeg har strikket en lille babykjole (ja, hun venter en pige) i lyserødt bomuldsgarn i str. 0-2 mdr. Opskriften er fra Ravelry, Cello Knits (Erika Westerkop), og modellen hedder Sapphire (link: http://www.ravelry.com/patterns/library/sapphire-3 Thanks to Erika). Jeg er ikke så god til engelske strikkeopskrifter, så jeg fandt et andet hulmønster til strikkedelen. Jeg synes også at den blev lige smal nok i strikkedelen, så der tog jeg 18 m ekstra ud. Men ellers synes jeg, at den ligner meget godt. Nu skal den lige vaskes, og så er den klar.

background