tirsdag den 17. august 2010

Mere restestrik

Jeg har 6 plastikkasser med restegarn, som jeg stadig forsøger at få brugt op. Så nu har jeg taget mig sammen og er startet på min 4. stolepude af strømpegarnsrester. Der skulle slås 206 masker op og strikkes en knaphulskant i starten, og det havde jeg åbenbart lidt svært ved. Men nu er jeg godt i gang med selve puden.

I weekenden blev der også tid til at få ryddet lidt op i opskrifterne, så der røg et stort bundt ud.

Desuden fik jeg afprøvet nogle hæklemønstre. Jeg har stadig en drøm op at hækle et sengetæppe i "bedstemors blomsterhave" efter opskrift fra http://www.loehmann.dk/haekling/ (mønster ligger under opskrifter, hele tæpper). Jeg tænkte at jeg måske kan anvende nogle af resterne her. Så jeg hæklede en blomst i uldgarn og en i bomuldsgarn på pindenr. 5,0. Og heldigvis blev de lige store, så nu skal jeg bare i gang. Jeg synes dog at den i bomuld blev lidt "tynd", så jeg overvejer også at lave en prøve på pinde 4,5 og 4,0. Nu må vi se.

Jeg har dog også gang i endnu en køkkenhåndklæde i turkist garn, og har fået smidt endnu en karklud af pindende. For variationens skyld blev den strikket i gult og fik en fin hæklet kant på.

Der kommer billeder herinde snarest.

background