søndag den 3. oktober 2010

Hæklede firkanter, fortsat

Det går derudad med firkanterne (pt. kun i cirkler). Jeg er nu oppe på 125 cirkler. Jeg har dog regnet lidt på det, og der skal altså rigtig mange cirkler til et sengetæppe (2 x 375!), og det gider jeg nok ikke i længden. Derfor er det foreløbige mål 2 x 108=216 firkanter til 2 store sengepuder. Her er den foreløbige stak:
Og det er egentlig sjovt for jeg synes ikke, at jeg kan se, at der er svundet særlig meget i garnbunken. Jeg skulle måske have vejet det i stedet?

babyhuer

Min kollega venter 2 drenge tvillinger her i oktober måned. Jeg har lovet at strikke et par babysokker til hende, og de har ligget klar længe. Men jeg blev lidt træt af hækleriet. Derfor har jeg lige strikket et par huer til de små af restegarn. De blev strikket på strømpepinde, da jeg ikke gider sidde og bakse med at sy dem sammen bagefter. Jeg startede torsdag aften og de var færdige lørdag formiddag. Opskriften er fra det seneste hendes verden, og snorene er strikkede over 3 masker. Da den kommende far kun vil have dem i drengefarver, blev de selvfølgelig lyseblå med en enkelt mørkeblå stribe:

background