mandag den 6. august 2012

Hæklet taske

Mønsteret til denne taske har jeg fundet her:
Min udgave er i en rest silke/bomuld, og så har jeg forsynet den med et lille for, så tingene ikke kan ryge ud. Jeg synes selv, at den er blevet rigtig sød!

Ugle pung

På ravelry hos: Leslie Glenn  har jeg fundet dette mønster "The Oh So Cute Owl Purse" eller via dette link:
http://www.bigcraftyblog.blogspot.dk/2012/02/free-crochet-owl-purse-pattern.html (Thanks a lot, Leslie!) til en sød ugle pung. Jeg har hæklet nogle ektra omgange, da jeg synes, at den blev lidt for lille i almindeligt bomuldsgarn.

Her ses forsiden:

Og bagsiden:

Ipadtaske

I sommerferien startede jeg på en ny taske/pose til min Ipad. Denne model passer lidt bedre en den første i entrelac strik, og jeg synes, at den er blevet god. Opskriften er hjemmelavet. Jeg har målt ipad'en og lavet strikkeprøve. Det er glatstrik på de store flader, og i siderne har jeg strikket 1 vr, 5 m perlestrik, 1 vr. Det gør den lidt mere elastisk. Jeg har strikket 7 rækker perlestrik foroven og strikket et knaphul ind. Derpå har jeg forsynet den med en sød træknap:

Pigebluse str. 9-12 mdr.

Denne pigebluse i lyserød bomuld har været i gang i en månedstid. Det er en opskrift som jeg har klippet ud af hendes verden for ikke så længe siden. Det er en rigtig sød model, som jeg godt kunne finde på, at strikke flere af:

Brilleetui i entrelac

Så blev brilleetuiet vasket, og forsynet med et lille stoffor. Det er blevet lidt for langt, men det går nok.

background