mandag den 27. oktober 2008

Pulsvarmere

Jeg har lovet 2 søde kolleger, at jeg ville strikke et par pulsvarmere til dem. Derfor er jeg nu gået i gang med 2 par. Jeg har nogle strømpegarnsrester i denne flotte blå farve, så her er den første af dem klar:

Strikket tørklæde

Så fik jeg endelig taget mig sammen og fik strikket det sidste færdigt på tørklædet - selvom hulmønsteret var begyndt at kede mig. Her er en detalje: Og her er tørklædet i fuld længde. Tørklædet er i samme bomuldsgarn, som en hulmønstret cardigan som jeg tidligere har strikket. Og jeg glæder mig meget til at have dem begge på samtidig.


strikket filtet taske

Ja, så er den strikkede taske blevet filtet ved 40 grader sammen med nogle håndklæder. Jeg synes ikke, at den er krøbet helt nok, så jeg overvejer om jeg tør give den en tur mere: Den så sådan her ud før vask:
Og her er det lækre garn. Jeg strikker ret fast, og ifølge opskriften skulle den kunne være blevet noget større. Men jeg gad ikke lave strikkeprøve, når det bare var en taske. Det endte så med, at jeg måtte trevle lidt af tasken op, for at have nok garn til handkene, men den er nu blevet fin alligevel.background