søndag den 24. november 2013

Vanter til mig selv

Mine gamle (hvide!) vanter var lidt slidte, så jeg trængte til et par nye. I min strikkebog "Fair Isle Knitting" af Alice Starmore fandt jeg opskriften på et par flotte vanter. De var i mange farver, men jeg valgte kun at bruge 2. De er strikket i tyndt strømpegarn fra Superbrugsen på pinde 2,5. Jeg er rigtig glad for resultatet, selvom det ikke var "tv-strik" og der skulle tælles en del.julegave til arbejdet

Så er det snart juletid igen. Vi har en tradition på arbejdet, hvor vi hver især medbringer en gave til ca. 30 kr. Så trækker vi en heldig vinder hver dag, som får lov til at vælge én af gaverne. Jeg havde nogle hjemmelavede juleting med sidste år, og besluttede mig for at det ville jeg igen. Så det blev til disse 3 ting:


Grankoglen har jeg fundet hos http://yarnfreak-blog.blogspot.dk/2012/12/diy-hklede-grankogler.html. Tusind tak for opskriften.


Det lille søde juletræ har jeg fundet hos: http://migogmaya.blogspot.dk/2012/12/opskrift-pa-hklede-juletrer.html. Jeg har pimpet det op med nogle guldperler.

Men gaven skal jo også pakkes ind og det skal ikke være kedeligt. Så jeg hæklede lige et par kristtorn blade som jeg har fundet hos Attic24: http://attic24.typepad.com/weblog/holly-leaves.html (thank you, Lucy).
De er syet sammen med en knap fra knapkassen samt et pyntebånd, som jeg har købt hos Panduro. Beklager det uskarpe billede, men det var lidt svært at få det pænt. Men helhedsindtrykket er pænt i virkeligheden.

Grydelapper til kollega


Jeg har tidligere lavet et par af disse grydelapper i african flower mønster til et håndarbejdssalg på mit arbejde. De blev købt af én af mine søde kolleger, og har været flittigt brugt. Da hun for et stykke tid siden kom og spurgte om jeg ville lave et par mere, fordi hendes søn er begyndt at lave mad, kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej. Eftersom det var til hendes søn, valgte jeg denne gang de blå nuancer. De er ens på begge sider, og er foret med lag, der gør at man ikke brænder fingrene, når man bruger dem.

background