mandag den 28. marts 2011

Grydelap, hæklet

Som jeg skrev i forrige indlæg, har jeg købt nye hæklenåle. Og man kan jo ikke købe nye redskaber uden at teste dem! Derfor tog jeg fat i én af restekasserne og fandt noget Shetlandstweed, og komponerede denne grydelap hæklet i dobbelt garn på p.6,0 i et v-mønster, som jeg fandt i en af mine håndarbejdsbøger. Før vask måler den 31 x 29 cm, og så må vi se, hvad det bliver til efter vask.

Hæklepinde, clover

Jeg bliver altid inspireret og fristet, når jeg kaster mig ud i alle I andres dejlige blogge. Flere af jer har rost clovers hæklenåle, som værende gode at hækle med. Jeg har derfor undersøgt, hvor jeg kunne få dem til en rimelig penge, og jeg fandt disse hos: http://www.stofogsy.dk/ , hvor hver hæklenål kun kostede 35 kr stykket. Når jeg nu var i gang med at flotte mig, kunne jeg lige så godt købe hele serien, så jeg bestilte fra str.2,5 til str.6,0. Stof og sy har bare super service. De blev bestilt torsdag eftermiddag, og lå i min postkasse fredag eftermiddag. Det synes jeg er fantastisk. Nå, men her er de så før jeg pakkede dem ud:
 Og efter jeg havde fjernet plastikken:

Forårsjakken er færdig

Så blev forårsjakken klar. Nu mangler vi bare at få temperaturen med op udenfor, så jeg kan lufte den. Jeg skal bare lige finde 4 små knapper til, og så skal den vaskes en tur. Men ellers er jeg godt tilfreds med resultatet. Her ses den udstrakt:

Og her har jeg forsøgt at hænge den op:

background