søndag den 21. september 2008

Strikket tørklæde

Selvom jeg har haft travlt på jobbet, har jeg dog nogle aftener haft overskud til et par enkelt omgange på tørklædet, så det er vokset lidt, og jeg synes, at det bliver fint:
Men det er også lidt kedeligt at strikke de samme 4 pinde igen og igen, så jeg er da begyndt at længes efter noget andet strikketøj. Men det er jo nok de dejlige garnpakker, som jeg købte for nylig, der trækker lidt! Nå, men det skal altså blive færdigt, så jeg må nok bare hellere tage mig sammen. Der er jo heller ikke nogen, der har sagt, at det nødvendigvis skal kunne nå flere gange rundt om halsen, så jeg er vel også snart færdig med det ;0)

Forårsblusen - nu klar til brug

Jeg har haft nogle rigtigt, travle uger på jobbet, så der har ikke været meget overskud til håndarbejdet. Men nu var der ingen aftaler i denne weekend, så nu skulle det være. Forårsblusen fik derfor hæftet ender, og blev syet sammen. Nu skal den bare en tur i vaskemaskinen og så er den klar til brug. Jeg håber, at der kommer en lun efterårsdag, så den kan blive luftet. Her er resultatet:

background