søndag den 26. august 2012

Ugletaske

Rundt omkring på nettet florerer diverse søde opskrifter/billeder på ugletasker til små piger. Jeg synes, at de var søde, og måtte derfor også igang med en af restlageret. Der var et par nøgler merciseret bomuld, som godt kunne anvendes. Jeg har anvendt en sød taske i muslingemønster som grundlag for min udgave. Det er et dejlig, tæt mønster, så der behøves ikke noget for. Jeg kunne også sagtens finde på, at hækle en lille festtaske i en voksenudgave. Opskriften på kiss me bag finder du her: http://www.crochetspot.com/crochet-pattern-kiss-me-bag/ (thanks to Claire for sharing). Øjne og næse er hjemmelavede og opskrift til hjertet er fundet her: http://karlssonskludeskab.blogspot.dk/2012/01/diy-hklet-hjerte-til-pynt-til-pjank-til.html (tak til Lis for at dele).

Hat og luffer til dreng

Af 1 ngl strømpegarnsrester har jeg strikket en lille hue og nogle luffer til en 2-3 årig dreng. Opskrifterne er fra garnstudio (smådrops 12-37 og smådrops 22-37). De var nemme at strikke - specielt huen som egentlig bare et rør, hvor man tager ind på de sidste 3 omgange.

Mobiltaske

Jeg er meget glad for min mobiltaske med blomsterklap, men den skal jo vaskes en gang i mellem, så jeg havde brug for en reserve. Derfor har jeg hæklet denne i et v-mønster. Opskriften er efter eget hoved og tilpasset til min mobil. Jeg har sat et lille for i.


Hårbånd, flettet

Jeg har haft denne opskrift liggende et stykke tid, men jeg kunne ikke bestemme mig for garnet. Men jeg fandt en lille rest mohair, som jeg synes passede. Man strikker 2 strimler med huller i og fletter/snor dem sammen. Opskriften er fundet på Ravelry:  Cable Braided Necklace by Olga Buraya-Kefelian. Jeg har håndvasket det forsigtigt, og forsynet det med en lille elastik. Så kan jeg altid regulere det, hvis det kryber meget i vask.
background