søndag den 29. juni 2008

Forårstrøje og gardiner

Vi har haft travlt med at male og bytte værelser i vores lejlighed. Datteren er jo snart 12½ og vil gerne have et teenageværelse. Det krævede bl.a. også nye gardiner - så selvom jeg ikke er en ørn til at sy, måtte jeg igang med symaskinen. Det blev til disse silketaftgardiner i 2 x 1½bane. De er meget flottere i virkeligheden og passer til det Harry Potter-image, der præger værelset lige nu:
Har dog også haft travlt med at blive grundigt træt af forårstrøjen - så meget, at jeg har valgt at pille den op og starte på noget andet. Og det var godt det samme, for da jeg pillede den af rundpinden, kunne jeg se, at den var blevet alt for stor! Der var vist en strikkeprøve, som ikke helt var ok ;0)
Nå, men garnet skal jo bruges til noget fornuftigt, så jeg har kastet mig over denne bluse fra samme strikkehæfte fra Hendes Verden. Hulmønsteret var imidlertid meget drilsk, når der blev strikket på rundpind, så efter et par forsøg, har jeg bestemt mig for at strikke hver halvdel for sig. Her ses det foreløbige resultat:

background