torsdag den 28. oktober 2010

Karklud

I efterårsferien gik jeg i gang med lidt hyggestrik. Jeg havde deltaget i Annette Danielsens workshop i København - arrangeret af Sommerfuglen. Vi fik udleveret et lille strikkehæfte med 9 forskellige mønstre, og dem gik jeg igang med at øve mig på. Der kommer billeder senere.

Jeg havde også endnu en pude i Bedstemorfirkanter i gang (billede følger). Men jeg synes at bagsiden skulle være noget helt andet. Derfor forsøgte jeg mig med dette mønster. Jeg fik lavet det lidt for smalt, og jeg gad ikke pille op, så denne "prøve" blev omdøbt til en karklud i stedet.
 Jeg er helt vild med mønsteret og har brugt det til flere tørklæder. Her ses det lidt mere i detaljer:

Strømpegarnspude

Da jeg strikkede puder af strømpegarnsresterne var jeg lidt distræt med den ene af puderne, så jeg glemte at strikke knaphuller. Og som den perfektionist, der også kan fare i mig, var det bare ikke ok. Derfor er denne pude nu forvist til pladsen som sofapude, og nu er den så i brug:

Gammel pude

Jeg kan ikke huske om jeg nogensinde fik lagt et billede ind af den færdige pude, men den er fra et ferieprojekt for et par år siden, hvor jeg var lidt patchworkinspireret. Og det skulle der så strikkes af. Opskriften er min egen. Jeg har bare prøvet mig lidt frem. Der er 9 firkanter på forsiden og én stor firkant på bagsiden. Derefter er der hæklet en kant rundt. Det gjorde måske den lidt for pussenusset, men jeg gider ikke pille op. Så nu er den taget i brug:


background