søndag den 25. marts 2012

Clutch, taske

Hos http://www.thecherieseason.blogspot.com/ fandt jeg en sød opskrift på en lille hæklet taske. Min udgave er fremstillet af restegarn, og jeg synes, at guldknappen passede fint til det brune:

Hårbånd

Jeg kom til at køre forbi en garnbutik, fordi jeg manglede hvidt bomuldsgarn (til baby converse skoene). Men jeg blev lidt fristet, da jeg først var indenfor, så der røg også lige noget mix strømpegarn, et stort, lækkert nøgle effektgarn samt noget merciseret bomuldsgarn ned. Det var jo ikke helt meningen! Nå, men manglede et tykt hårbånd i lyserødt til at tæmme det store, krøllede hår, så det fik jeg hæklet. Det er samme opskrift som de tidligere viste udgaver:

Nålepude, african hexagon flower

Jeg er blevet lidt vild med mønsteret til african hexagon flower. Derfor har jeg søgt efter inspiration på både  google billeder og pinterest. På et tidspunkt faldt jeg over nogle billeder af nogle søde nålepuder, og dem har jeg så forsøgt at eftergøre. Jeg fik desværre ikke skrevet web adressen ned, men jeg takke for billedeinspirationen. Den består af 2 hexagon sekskanter, hvor jeg har hæklet fastmasker rundt på den ene halvdel og derefter syet den fast til den anden sekskant:

Baby converse sko

Har for et stykke siden set nogle baby converse sko på nettet. Jeg måtte også prøve at hækle nogen, så jeg ledte efter i min samling. Jeg havde printet en ud fra http://www.jarbo.se/, som er rigtig god. Her er så mit første par:

Jeg er lidt i tvivl om størrelsen, for jeg synes, at de ser meget små ud, men jeg gætter på, at de vil passe på en lille en på 3 måneder:

background