søndag den 18. september 2011

ballerinasokker

Jeg går meget i kjoler/nederdele i øjeblikket, og det kræver jo tynde strømpebukser. Men som den frossenpind jeg godt kan være, har jeg længe overvejet at strikke et par korte uldsokker, som jeg kan have på nede i de korte støvler/sko. Og se hvad jeg fandt imellem mine udklip: ballerinasokker:

Jeg har en rest i gråt, som jeg forsøger mig med, og hvis de bliver gode, skal jeg selvfølgelig have nogle i nogle pæne farver.

Bølger til halsen, halsedisse

Jeg har kun brugt 400 gram babyalpacca/bomuld til vesten. Der var derfor 100 gram tilovers, som jeg kunne lege med. Jeg har købt denne hæklebog for et stykke tid siden, og har længe været lun på "bølger til halsen". Derfor har jeg hæklet denne halsedisse af resterne. Selvom jeg har en dåse med knapper, var der ikke lige nogen der passede, så det skal jeg ud og købe. Men ellers bliver den også dejlig at få på, da garnet slet ikke kradser. Her ses den sammen med billedet fra hæftet:
 Og her med lidt flere detaljer:

Vest, modificeret

Så blev vesten endelig færdig. Men det har den faktisk været en uges tid. Først blev den forsynet med fine knapper hele vejen ned, men garnet er meget blødt, så det faldt ikke så pænt. Den stod og "gabte" mellem knapperne. Derfor købte jeg 2 lynlåse i stedet. En på 60 cm og en på 20 cm. Og det er nu endt med at den er syet sammen ned foran og altså ikke længere er en vest, der kan åbnes, men en vest med lynlås i halsen. Den er stadig våd efter håndvaskeriet, så dette er det første billede:

Men jeg glæder mig til at have den inde under jakken her i efteråret.

background