onsdag den 29. juli 2009

Status fra en rastløs strikker

Ja, der har jo ikke været tid til at logge så meget på her i ferietiden. Vi har holdt ferie på Kreta og i Danmark. Begge dele var dejligt.

På håndarbejdsfronten er der blevet broderet på julegrydelapperne ved poolen på Kreta. Status er, at den ene er færdig, og den anden er næsten færdig. De måler 13 x 13 cm, så jeg synes egentlig at de er for små som grydelapper. Pt. har jeg ikke monteret dem, så jeg overvejer lige hvad jeg skal gøre.

Jeg har også gang i mine sekskanter. Jeg har for et stykke tid siden hæklet en del af dem, som jeg nu er ved at samle til endnu en pude - denne gang bare med hvid grundfarve i yderste ring. Der kommer billeder, når det ligner noget.

I ferien blev der strikket et par ensfarvede strømper - det er jo altid godt at have til vinter. De er blå, men sådanne ser jo altid kedelige ud på billeder, så det gider jeg nok ikke fotografere.

Jeg kan mærke, at jeg er rastløs, når jeg ikke har et større strikketøj igang, så jeg flakker lidt rundt. Igår startede jeg på et par pulsvarmere i noget restegarn. Den ene er klar, og den anden er ½ færdig. De skal pyntes med en hæklet kant og nogle blomster/perler.

Jeg har også en gul pude, som er færdigstrikket, men som jeg ikke har fundet på en lukkeordning til. Der skal nok strikkes/hækles et eller andet på. Men hvad?

Restegarnskasserne bugner fortsat, så drømmen om det store sengetæppe af rester spøger stadig. Men jeg kender også mig selv, og ved at jeg sikkert kan komme igang, men at det vil kede mig på et tidspunkt. Ellers må jeg bare starte på en masse firkanter i 10 x 10 cm.

Bogmærkerne, som jeg har vist billeder af, er jeg ikke startet på endnu. Jeg må nok hellere få grydelapperne klar først ;0)

Og så er der kurven/kassen med uafsluttede projekter....... Men den gider jeg først gøre status over til januar ;0)

God sommer til alle

background