torsdag den 16. april 2009

Hæklet armbånd

Jeg havde god tid i påsken, så jeg fik kigget lidt i gamle, udklip fra blade. Jeg har ca. 10 mapper med alt muligt blandet indenfor hobbygenren - dog er ca. ½-delen om strik og hækling. Imellem opskrifterne fandt jeg opskrift til dette nemme armbånd: Det er hæklet af en rest kobberfarvet garn. Jeg har slået 5 luftmasker op, vendt med 3 lm og hæklet 3 stangmasker, og så fortsatte jeg indtil længden var der. Jeg afsluttede med en luftmasskebue på ca. 4 lm, så det kan lukkes med en knap:


Endnu en pude - strikket

Jeg har 5 nøgler tilovers af dette dejlige forårsgule bomuldsgarn, så her i påsken startede jeg på endnu en pude: Den bliver strikket i et meget let mønster, som jeg har anvendt til flere karklude. Den ene pind strikkes ret, og den anden strikkes 1 ret, 1 vrang. På billedet ses mønsteret på retsiden. Vrangsiden bliver mere nobret. Jeg er færdig med bagstykket, og godt igang med forstykket. På forstykket strikker jeg først ca. 30 pinde med lidt færre masker, så jeg kan få et ombuk, som kan holde på puden.

Hæklede sekskanter

Jeg er igang med at bruge af bomuldsresterne fortsat. Den første pude blev flot men meget spraglet. Så nu er jeg ved at hækle en masse cirkulære midterpartier, og så skal der hækles hvid kant udenom tilsidst. Jeg er oppe på 38 cirkler, så nu mangler der kun 5 og så er der nok til en pude til: Den første pude har fundet sin faste plads i sofaen:
background