søndag den 28. oktober 2012

Hæklet krave

Hos www.lululoves.co.uk er der lagt en opskrift ud på en sød krave (crochet - collar pattern). Jeg har lavet en til mig selv i hvidt bomuldsgarn og med en lille perle som knap.

Pigetaske

Denne pige taske er en udgave hæklet frit ud fra billede fundet på nettet. Den består af en kort forside i stm og en længere bagside - også i stm. Så har jeg hæklet en strimmel og hæklet den fast mellem de 2 sider. Der er hæklet en kort hank, og klappen er forsynet med en muslingekant og et knaphul.

Bordskåner

www.free-crochet.com har lagt en opskrift ud på en Medalion Hot Pad, som består af 7 små tykke blomster, som man syr sammen til sidst. Den er nem at hækle, og kan fungere som bordskåner. Min version er i mønstret bomuldsgarn:

Julekugler

Det er blevet til lidt flere julekugler fra: http://greedyforcolour.blogspot.dk Denne gang blev de ensfarvede:

Babyvanter

Jeg har strikket babyvanter/-luffer tidligere i mønstret garn. Nu har jeg strikket endnu et par i 2 farver:

Det er atter den modificerede udgave af smådrops 22-37, der er anvendt (Jeg har strikket en hulmønsterrække ind i ribben, så der kunne komme en snor i)

Babyhat, little sister

Linda Permann har på sin side: www.lindamade.com lagt en opskrift ud på en little sister hat. Her er min version af den:

Snemand

Hos http://livingthecraftlife.blogspot.dk har jeg fundet nogle søde mini snemænd. Jeg har én færdig pt.:

Snefnug og stjerner

Mere pynt til jul. Her er et par snefnug:
 Opskriften er fundet hos www.redheart.com

Og her et par stjerner:
Opskriften til stjernerne er fra en engelsk side - fundet via pinterest, men jeg kan desværre ikke længere finde hverken link eller opskrift.

Hjerter, jul

Så er der pynt til juletræet. Hos:  http://jose-crochet.blogspot.dk/2012/09/free-pattern-heart.html

fandt jeg ide og opskrift til et sødt hæklet hjerte. Det er nemt at gå til og de færdige hjerter kan pyntes efter smag og behag. Her er mine udgaver:

Hårbånd

www.arteenhilo.blogspot.dk (tutorial baby head band) fandt jeg en opskrift på dette søde hårbånd. Det er meget simpelt. Man tager en hårelastik, og starter med at hækle rundt om denne. Når garnet er gjort fast, hækler man derudaf indtil længden er ok. Og så hækler man det fast i den anden ende. Jeg har pyntet med en lille blomst. Mit hårbånd er til en lille pige str. 0-3 mdr.

mobiltaske

Jeg har ikke fået lagt billeder ind af noget nyt længe, men det skyldes til dels Pinterest og til dels, at jeg har haft travlt med at sy nye gardiner og arbejde med små projekter. Men nu skal det være.
For ca. 2-3 uger siden hæklede jeg denne lille mobiltaske efter eget hoved. Det er lidt svært at se, men der er en fin lille blomst på forneden, og så er den forsynet med en hulrække foroven, så den kan snøres sammen.

background