søndag den 29. november 2009

Puder strikket af strømpegarnsrester

I september i år gik jeg igang med at forsøge at få anvendt mine strømpegarnsrester. De skulle have været anvendt til nogle puder (50x 70cm) til vores soveværelse. Jeg har fået lavet 4 strimler, men i mellemtiden har jeg istedet købt sengetæpper med tilhørende puder, så nu skal der laves noget andet af garnet.
Derfor er jeg nu igang med 4 puder til vores spisebordsstole, som godt kan bruge et nyt betræk. Jeg synes egentlig også, at strømpegarnet kommer mere til sin ret, når det bliver anvendt til strikning i stedet for hækling. Jeg har 206 m på pinden og strikker ca. 6 omgange af hver firkant i strimlen:

karklude med og uden ugler

Jeg er igang med at strikke garnresterne op. Jeg har 7 plastikkasser med restegarn, og selv om det er kedeligt ikke, at have store, nye projekter igang, synes jeg også, at resterne skal bruges op. Så her er resterne fra bomuldskasserne blevet til en karklud: Og for at variere det lidt blev der også lige strikket 3 hyggelige ugler ind:
Jeg har fundet uglemønsteret på nettet tidligere og har også haft anvendt det til en hue.

Halsedisse til mig selv

Jeg for af og til lidt ondt i nakke og skuldre (og det er ikke fordi, at jeg strikker for meget ;0). Men så gør det godt med noget varmt om halsen. Jeg har strikket denne halsedisse i nogle rester Eskimogarn på pinde nr. 8:


Papegøje billeder

Jeg har malet disse billeder på akvarelpapir for en del år siden, men jeg fandt dem, da jeg ledte i gemmerne. De er malet efter et udklip fra et blad. Jeg synes stadig, at de er pæne, og vil derfor gerne have dem med her:


background