søndag den 16. september 2012

hagesmæk med lille and

Hos Wenche (http://www.ravelry.com/stores/azn-emily-designs) har jeg fundet opskriften til denne søde hagesmæk (tak til Wenche):
Den er rigtig sød til piger, men jeg tror nu, at hvis jeg laver en drengemodel, så vil jeg hækle en anden type kant, så den bliver lidt mere "rå".

Anden er efter eget mønster, men med inspiration fra diverse billeder på nettet: 

Snefnug

Opskriften på disse snefnug har jeg fundet hos www.redhaert.com under Snowflake ornament. Mine er i almindelig bomuld på p.3,0, men de vil sikkert også være rigtig søde i tyndt hæklegarn på en tyndere pind:

Børnekarklud

De hæklede børnegrydelapper skulle selvfølgelig have selskab af en karklud. Jeg har strikket den i mit sædvanlige mønster i uelastisk rib, og hæklet en kant af fastmasker:

Baby tøfler

Hos Garnstudio har jeg fundet opskriften på disse søde baby tøfler. De orange er str 0-3 mdr og de lilla er 6-9 mdr:Legemad

Jeg har været igang med en del små projekter. Legemad eller amigurumi er ét af dem. Opskrifterne er fundet rundt omkring i netland. bl.a . på ravelry og Pinterest. F.eks. croissant: http://www.ravelry.com/stores/azn-emily-designs:  Her ses mine udgaver af  et jordbær, en lille isvaffel og en croissant:

background