søndag den 5. februar 2012

Karklud, lilla

Jeg har hele tiden en karklud på pindende til "ind imellem strik". Den seneste af slagsen er blevet færdig. Den er som sædvanlig i uelastisk rib, og denne gang har jeg hæklet 2 omg fastm rundt om:

Grydelapper i African Flower Hexagon mønster

Jeg har udført mine i tykt bomuld fra restekassen:


Den yderste grønne kant blev dog pillet op igen, da jeg havde bestemt mig til, hvad de skulle bruges til. Jeg har hæklet 2 par af disse grydelapper, og forsynet dem med et varmestabilt lag i midten. Til sidst hæklede jeg 2 omgange fastm i mørkegrønt som kant. Som I kan se er der en orange side og en rød side.  De er blevet meget tykke, og jeg glæder mig til at tage mit eget par i anvendelse.

Saddelovertræk

Min mands cykel står udenfor noget af tiden, så han har allernådigst ladet mig hækle noget til ham. Det er blevet til dette sadelovertræk, som jeg har fundet i et af mine udklip. Det var vist nok fra Hendes verden i sin tid, men det var i en mere blomstret version, og det går jo ikke til min mand!
Derfor har han fået et i mørkegråt uld hæklet i halve stangmasker. Opskriften måtte dog modificeres en hel del. Der er åbenbart stor forskel på sadler. Den skulle derfor være mindst 7 cm længere fortil og mindst 3 cm længere langs kanten. Til sidst blev den forsynet med en hulrække forneden, og jeg trak en elastik igennem. Og voila:
Han har brugt det flittigt de sidste par uger, og er glad for det. Selvom det var lidt besværligt at lave, overvejer jeg stadig en mere tøset udgave til mig selv.

Ugle

 Har længe været facinieret af de mange ugle allevegne. Jeg fandt en opskrift til denne her: http://frumadsens.blogspot.com/, tak for lån af opskrift og ide! Og her er så min udgave:

background