mandag den 18. februar 2013

Pandebånd

Hos den meget kreative blogger : lutteridyl fandt jeg et sødt pandebånd, som jeg også lige måtte hækle til mig selv. Link til opskriften kan du finde her: http://lutteridyl.blogspot.dk/search?q=pandeb%C3%A5nd. I min udgave er der dog kun 16 masker, da jeg syntes det blev for bredt. Garnet er rester fra min nye cardigan, samt en lille rest lyserødt.

Halsvarmer

Hos www.craftydeb.com  har jeg under free patterns, warm your neck warmer downloaded en hækleopskrift på en dejlig nakkevarmer. Jeg havde et nøgle garn bestående af 75% mohair og 25% silke liggende. Det er dejlig blødt og det passer perfekt til opskriften. Jeg synes, at det er ret smart, at tørklædet ikke bliver så stort, samt at det kan knappes.

Cardigan i uld

Det er længe siden, at jeg har lagt nye projekter ind, men det er fordi jeg har været igang med en lidt større ting. Jeg har strikket en cardigan i superwash uld vital garn til mig selv. Opskriften er fundet hos Garnstudio: http://www.garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=116&d_id=11&lang=dk. Jeg har ændret det lidt, idet jeg ikke gad at strikke stjernemønsteret i 2 farver. Det blev i stedet strikket som et ret/vrang mønster. Det er lidt svært at se på billedet, men det er strikket ind lige under det grå siksak mønster. Jeg er meget glad for den, da den er dejlig varm og passer perfekt til årstiden.


background