søndag den 16. november 2008

harry potter sokker

Jeg købte 1 nøgle Harry Potter sokkegarn hos Marknodesign, og der er nu et par sokker klar til datteren: De er blevet meget pæne i farverne og jeg har fået mønstret til at passe ;0)

Som altid er der blevet en pæn rest tilbage, men der er ikke nok til endnu 2 sokker. Jeg må se om jeg kan finde noget andet at anvende det til. Jeg går og overvejer at lave en sokke-strikkepose, som mine igangværende sokkeprojekter kan ligge i.

Taske, juleløber, karklud og stjernedug

Jeg har gang i diverse projekter, da jeg er typen, der gladeligt starter nyt op, når jeg bliver inspireret, men ofte er lidt tid om at få det færdigt. Stjernedugen er ikke færdig endnu, men jeg ville lige vise hvor langt jeg er nået: Karkluden er til gengæld klar til brug. Jeg starter nok også snart endnu en op, for jeg har flere af dem, og det er nemt at strikke mens man ser fjernsyn. Og jeg har en del bomuldsrester ;0)
Juleløberen er nu kantet pænt og er klar til at blive anvendt her i december:

Tasken har fået isyet en brun lynlås, og kan ligeledes luftes:

Tørklæde

Jeg er igang med at komme lidt i bund med garnresterne og få færdiggjort nogle af de igangværende projekter. Derfor er det blevet til dette tørklæde i uldgarn med en kant af båndgarn. Jeg har varieret mønstret lidt i forhold til det grønne tørklæde, så der er 2 stangmasker i siderne og 2 muslingemønstre hen over rækken:


Gardiner

Som lovet tidligere kommer der nu lidt billeder af de forskellige projekter. Her er et udsnit af vores nye gardiner. Stoffet er købt hos Gudrun Sjöden i Fiolstræde i København. Hun har en masse farvestrålende ting, og selvom noget af tøjet til tider er lidt for hippieagtigt for min smag, så faldt jeg for dette flotte blomstermønster:

background