søndag den 30. juni 2013

Igangværende projekter

Jeg er desuden i gang med lidt småprojekter. Bl.a. dette køkkenhåndklæde i merciseret bomuld:
 Samt denne blomst, som jeg skal forsøge at stive, når den en gang er færdig. Inspirationen til den er fundet hos Attic24 (http://attic24.typepad.com/) og hos Olava (http://olavas.blogspot.pt/). Jeg mangler stadig en lille cirkel og et hjerte. Desuden skal det stives (med lim, hvis jeg kan finde ud af det) og pyntes med perler etc. Det er planen, at det også skal ind og hænge på kontoret.


Pude

Jeg har hæklet firkanter i et stykke tid af alle resterne. Opskriften har jeg fundet her:http://lemondedesucrette.wordpress.com/
Først havde jeg regnet mig frem til at jeg skulle bruge 80 firkanter, men da jeg fik målt igen, kunne jeg se, at jeg kunne nøjes med 50 stk. De er nu hæklet sammen (i den bagerste lænke på bagsiden), og er blevet til at dejlig pude. Her er først et billede af de 2 sider uden puden i:

 Og så 3 billeder, hvor puden er sat i:
Karklud

Jeg fik taget mig sammen og fik ryddet lidt op i projektkurven (så der kunneblive plads til nye projekter). Jeg fik derfor denne karklud færdig. Den er i det sædvanlige mønster i uelastisk rib og forsynet med 2 dobbelte fastmaskerækker i kanten:


Flere blomster og dækkeserviet til kontoret

Kontoret mangler stadig farver. Derfor har jeg hæklet endnu en buket. Denne gang har jeg forsynet dem med en træperle i midten og sat dem på en tynd metaltråd, som jeg har hæklet udenom.
 Jeg har en kande med te stående på mit kontor. Der kan godt dryppe lidt ud, når man hælder. Derfor har jeg hæklet denne dækkeserviet, som kande og krus kan stå på:


background