søndag den 24. november 2013

julegave til arbejdet

Så er det snart juletid igen. Vi har en tradition på arbejdet, hvor vi hver især medbringer en gave til ca. 30 kr. Så trækker vi en heldig vinder hver dag, som får lov til at vælge én af gaverne. Jeg havde nogle hjemmelavede juleting med sidste år, og besluttede mig for at det ville jeg igen. Så det blev til disse 3 ting:


Grankoglen har jeg fundet hos http://yarnfreak-blog.blogspot.dk/2012/12/diy-hklede-grankogler.html. Tusind tak for opskriften.


Det lille søde juletræ har jeg fundet hos: http://migogmaya.blogspot.dk/2012/12/opskrift-pa-hklede-juletrer.html. Jeg har pimpet det op med nogle guldperler.

Men gaven skal jo også pakkes ind og det skal ikke være kedeligt. Så jeg hæklede lige et par kristtorn blade som jeg har fundet hos Attic24: http://attic24.typepad.com/weblog/holly-leaves.html (thank you, Lucy).
De er syet sammen med en knap fra knapkassen samt et pyntebånd, som jeg har købt hos Panduro. Beklager det uskarpe billede, men det var lidt svært at få det pænt. Men helhedsindtrykket er pænt i virkeligheden.

Ingen kommentarer:

background