torsdag den 11. august 2011

hækling: Firkanter (cirkler), hynde og grydelapper

Datteren har været 3 uger på sprogrejse i LA, California, og har haft lånt kameraet med. Derfor har jeg ikke rigtigt været så meget herinde. Men det betyder ikke, at der ikke er produceret håndarbejde. Jeg har forsøgt at illustrere det med mobilbilleder i stedet. De bliver ikke helt så gode, men det må være ok.

For det første har jeg kastet mig over projekt sengetæppe. Jeg er derfor gået i gang med en større produktion af multifarvede cirkler, der tilsidst skal forsynes med en hvid kant, så de bliver firkantede, og så vil jeg sy dem sammen, så det bliver lidt mere holdbart. De er udarbejdet efter de mønstre, der er vist tidligere på bloggen. Her er et par udvalgte fotos af cirklerne:

 Jeg havde også noget tykt bomuldsgarn tilovers, så de blev omsat til et par grydelapper i det mønster jeg pt. også synes godt om:
 Endelig har jeg hæklet en hynde. Den er hæklet på pinde 6,0 i tykt uldgarn og er udført efter et mønster til en lysedyg, men den er altså ca. 36 cm i diameter. Den har jeg taget med på arbejde, for vores spisestole i frokoststuen er meget kolde om vinteren, og så kan jeg jo komme til at sidde lidt lunt i frokostpausen:

1 kommentar:

Elisabeth sagde ...

De cirkler er bare til at blive i godt humør af. Rigtig flotte.

background