mandag den 3. marts 2008

Håndarbejdskrise....

Jeg kom til at låne bogen "Ryd op i dit liv" på biblioteket. Det skulle jeg aldrig have gjort! Jeg blev helt dårlig over at læse den, da der var rigtig meget som jeg kunne identificere mig med (total dårlig samvittighed!!!). Især indlægget om, at kreative mennesker bliver inspireret af at købe ind til nye projekter, men sjældent får gjort dem færdigt, ramte hårdt ;0)
Nåh, men det resulterede i en sand oprydningsbølge her i weekenden, så der blev kasseret bøger, køkkenting og tøj. Jeg er ikke helt nået til det ømme punkt med alle håndarbejdsprojekterne, men det skal nok komme! Derfor blev der ikke meget tid til at få hverken broderet eller strikket i denne omgang.

1 kommentar:

Lene Sophie sagde ...

Det kunne være jeg også skulle låne den bog. Der trænger vist også til lidt oprydning hos mig. Men på håndarbejdsfronten har jeg heldigvis fået ryddet op. Jeg har ikke før set din hjemmeside, men hvor har du været produktiv. Barbietøjet kan jeg nikke genkendende til, det strikkede jeg også til min den ældste engang(nu er hun 13 og leger ikke med barbie mere)
Webstrik hilsen Lene Sophie

background